Ledenadministratie voor komend seizoen

Enkele zaken voor de ledenadministratie voor komend seizoen 2015-2016

Overschrijvingen:

Voor de overschrijving van en naar voetbalvereniging VVK moet voor 15 juni a.s. overschrijving worden aangevraagd bij de KNVB.
Overschrijvingen van spelers worden behandeld door de ledenadministratie (Kirsten vd Meer en Tom Lankheet): dinsdag en donderdag vanaf 19 uur, in de bestuurskamer van VVK. Ook zijn we vaak op zaterdag aanwezig. Mocht je niet op 1 van deze dagen kunnen, dan is er altijd nog de mogelijkheid om een dag en tijd af te spreken via de mail of telefoon. (zie hiervoor de contactgegevens op www.vvkgroningen.nl )

Voor meer informatie over de overschrijvingen zie: https://vvkgroningen.nl/overschrijving/

Formulieren zijn te downloaden via: https://vvkgroningen.nl/downloads-formulieren/ of te verkrijgen in de bestuurskamer.
Deze dienen wel deels door het bestuur te worden ingevuld en ondertekend.

Overschrijvingsverzoeken waarbij sprake is van een contributie achterstand worden door de KNVB en VVK niet goedgekeurd.

Nog enkele andere zaken ten aanzien van de ledenadministratie:

Denk je dat je adres niet klopt, of krijg je al een tijd geen mail, geef dit dan door aan ledenadministratie@vvkgroningen.nl

Wil je stoppen met voetbal op wil je je overschrijven naar een andere vereniging, geef dit dan voor 1 juni door ivm de contributie van het komende seizoen!

Aanmelden kan ook bij ons, de formulieren zijn op te halen in de bestuurskamer of te downloaden via: https://vvkgroningen.nl/downloads-formulieren/