Hulp gezocht bij de jeugd!

Hulp gezocht bij de jeugd!

Onze jeugdafdeling groeit en bloeit maar door. Sportief en qua plezier gaat het ontzettend goed en de betrokkenheid van de jonge VVK-spruiten is fantastisch om te mogen aanschouwen. Organisatorisch loopt het maar daar is ook alles mee gezegd. We hebben de ambitie om hier sneller in te groeien en teveel komt wekelijks op dezelfde mensen aan.

We hebben hulp nodig!

Wat zoeken we?

  • Betrokken ouders voor in de ouderraad – de spil tussen ouders en bestuur, aanspreekpunt voor ouders, geeft signalen en feedback door aan bestuur,
  • Actieve ouders voor in de activiteitencommissie – organiseren van activiteiten voor de kinderen (planning (opstellen van een jaarplan) en/of uitvoering (helpen bij een toernooi of sinterklaas))
  • Oprechte mensen of kinderen als scheidsrechter – wie leidt het belangrijkste in goede banen?
  • (bege)leidende mensen als trainer of leider – van logistieke zaken (wassen, vervoer en materiaal) tot voetbaltechnische zaken (training geven, coaching tijdens wedstrijden).
  • Mensen aan het (be)stuur. Er zijn nog veel dingen niet, wie helpt er mee om te bepalen wat we willen met de jeugd? Wat we nodig hebben? Waar we voor willen staan en wat we van leden, ouders en trainers verwachten?

 

Doe jij graag dingen met jouw handen of met jouw hoofd? Vind jij ook dat kinderen lekker moeten sporten en wil je daarbij helpen? Heb je vragen over wat er allemaal gedaan moet worden voor de jeugd?

Wil je wel iets voor de jeugd doen maar weet je niet goed wat?

Aarzel niet en bel of mail met het jeugdbestuur.

Mail naar arne.tiel.groenestege@groningen.nl of bel 06-54366920.

 

Groet,

Arne Tiel Groenestege namens het Jeugdbestuur