Gratis inloopspreekuur elke donderdag van 20:00 tot 21:00.

Fysiotherapie Beuzenberg

Lex Ronde, fysiotherapeut bij Fysiotherapie Beuzenberg, is tijdens het seizoen elke donderdag van 20:00 tot 21:00 uur aanwezig in de verzorgingsruimte op de club.
Alle Leden van de club kunnen hier zonder afspraak terecht voor een onderzoek en (korte) behandeling van zijn/haar klacht of blessure.

De Praktijk

Binnen onze praktijk maken we gebruik van de nieuwste onderzoeks- en behandeltechnieken zoals Echografie, Shockwave Therapie, Dry needling en EPTE-therapie. Fysiotherapie Beuzenberg is gevestigd aan de Westerhaven 64 in Groningen en per oktober 2018 ook aan de Noorderhaven 18 in het centrum van Groningen.
Ons team bestaat uit zeven fysiotherapeuten die zich onder andere gespecialiseerd hebben in: manuele therapie, sportrevalidatie, hoofdpijnklachten, echografisch onderzoek, dry needling, shockwave therapie, EPTE-therapie, oedeemtherapie en medical taping.


Als u een afspraak heeft gemaakt bij Fysiotherapie Beuzenberg gaat de fysiotherapeut middels een gesprek en een uitgebreid lichamelijk onderzoek kijken waar uw klachten vandaan komen. Dit onderzoek kunnen wij eventueel aanvullen met echografie. Met echografie kunnen we o.a spieren, pezen, banden, zenuwen, botten, verkalkingen en slijmbeurzen bekijken en beoordelen op beschadigingen en/of ontstekingen. Zo kan er heel specifiek en doelgericht behandeld worden.

Shockwave therapie

Shockwave therapie is de effectieve behandeling bij hardnekkige pees- en spierklachten zoals bijvoorbeeld een hielspoor of tenniselleboog.
Shockwave therapie is een behandeltechniek waarbij het lichaam aan krachtige ‘schokgolven’ wordt blootgesteld. Dit wordt door middel van een speciale behandelkop nauwkeurig op de gewenste locatie gericht. De bekendste medische toepassing is in het ziekenhuis bij het vergruizen van nierstenen met behulp van shockwaves.
Recent en betrouwbaar onderzoek toont aan dat shockwave bij verschillende aandoeningen erg goed resultaat geeft en mensen vaak binnen enkele behandelingen klachtenvrij zijn. De shockwave behandelingen worden bij ons volledig vergoed door uw aanvullende verzekering.

Indicaties shockwave therapie

  • Jumpers knee (kniepeesklachten)
  • Hielspoor (fasciitis plantaris)
  • Tenniselleboog
  • Schouderklachten
  • Achillespeesklachten
  • Golferselleboog
  • Verkalkingen
  • Shin splints

 

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact met ons opnemen.
Telefoon: 050-3111827
email: info@fysiotherapiebeuzenberg.nl
website: www.fysiotherapiebeuzenberg.nl