Corona informatie

Inmiddels zijn er aanvullende maatregelen afgekondigd om het Corona virus weer onder controle te krijgen, waar ook wij als VVK mee te maken krijgen.

Vanwege de lockdown en avondklok is het voor volwassenen momenteel NIET toegestaan om te trainen. Het bestuur houdt leiders op de hoogte via een leiders whatsappgroep.

Deze maatregelen hebben tot gevolg dat je enkel nog op de accommodatie komt om te voetballen of als vrijwilliger het voetballen mogelijk te maken. Dus als je niks te zoeken hebt op het complex, blijf dan thuis!

Concreet roepen we iedereen op om:

● het verzameltijdstip voor wedstrijden naar achter te verplaatsen, zodat een team direct kan omkleden en het veld op gaat. Verzamel bij een thuiswedstrijd dus niet buiten om vervolgens gezamenlijk om te kleden, maar ga naar de kleedkamer en kleed je direct om.

● Er is beperkte kleedruimte beschikbaar. Thuis omkleden en douchen wordt nog steeds aangeraden!

● doe wedstrijdbesprekingen op het veld, zoals bij trainingen ook uitleg op het veld wordt gegeven.

● na afloop van trainingen en wedstrijden direct richting huis te gaan. Kom als team ook niet op een alternatieve locatie bijeen.

● vergaderingen of andere bijeenkomsten met meer dan 4 personen (commissievergaderingen, teambesprekingen etc.) online te doen of uit te stellen.

● Uitspelende teams kunnen contact opnemen met het bestuur over de mogelijkheid van kleedruimte: info@vvkgroningen.nl
Mocht een team wel een kleedkamer toegewezen krijgen, houd er dan rekening mee dat er maximaal 6 personen tegelijk in de kleedkamer mogen zijn.

● Verzamel je voor uitwedstrijden houd dan ook buiten 1,5m afstand.

● VVK neemt het advies van de KNVB en het RIVM over om mondkapjes in de auto te dragen van en naar (uit)wedstrijden.

Ouder/verzorgers

Voor ouders/verzorgers van jeugdleden willen we graag de maatregelen verduidelijken:

● kom zelf niet de accommodatie op. Kinderen kunnen worden gebracht en gehaald.

● kom niet kijken bij trainingen en thuiswedstrijden

● chauffeurs bij uitwedstrijden vallen onder de teambegeleiding en mogen dan dus de wedstrijd blijven kijken.

● vanaf 13 jaar wordt bij het rijden naar uitwedstrijden het dragen van een mondkapje in de auto ten zeerste geadviseerd

● Kleedkamers zijn nog gewoon geopend met inachtneming van de 1,5m afstand voor volwassenen. Omdat ouders/verzorgers niet op de accommodatie mogen komen vragen we bij de jongste jeugd om indien mogelijk reeds thuis om te kleden. Maximaal 6 personen tegelijk in de kleedkamer.

Gelukkig mogen we nog voetballen! Hou je aan de maatregelen dan kunnen we hopelijk binnenkort ook weer kijken en de kantine in.