Corona informatie

Inmiddels zijn er aanvullende maatregelen afgekondigd om het Corona virus weer onder controle te krijgen, waar ook wij als VVK mee te maken krijgen.

Vanwege de lockdown en avondklok is het voor volwassenen vanaf 27 jaar momenteel toegestaan om in 4-tallen te trainen. Voor volwassenen tot 27 jaar gelden geen beperkingen.

De huidige maatregelen hebben tot gevolg dat je enkel nog op de accommodatie komt om te voetballen of als vrijwilliger het voetballen mogelijk te maken. Dus als je niks te zoeken hebt op het complex, blijf dan thuis!

Concreet roepen we iedereen op om:

● het verzameltijdstip voor trainingen moet ook de starttijd van de training zijn. Dus niet 10 minuten eerder komen!

● na afloop van trainingen en wedstrijden direct richting huis te gaan. Kom als team ook niet op een alternatieve locatie bijeen.

● vergaderingen of andere bijeenkomsten met meer dan 4 personen (commissievergaderingen, teambesprekingen etc.) online te doen of uit te stellen.

Ouder/verzorgers

Voor ouders/verzorgers van jeugdleden willen we graag de maatregelen verduidelijken:

● kom zelf niet de accommodatie op. Kinderen kunnen worden gebracht en gehaald.

● kom niet kijken bij trainingen en thuiswedstrijden

● vanaf 13 jaar wordt bij het rijden naar uitwedstrijden het dragen van een mondkapje in de auto ten zeerste geadviseerd

Gelukkig mogen we nog trainen! Hou je aan de maatregelen dan kunnen we hopelijk binnenkort ook weer wedstrijden spelen/kijken en de kantine in.